Popboks - Courtney Love preko interneta tražila basistkinju - samo se jedna osoba javila [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.05.2013. 10:44 · 3

Courtney Love preko interneta tražila basistkinju - samo se jedna osoba javila

Američka muzičarka Cortney Love odlučila je da preko interneta pronađe novu bas gitariskinju.

Love je oglas za ženskog basistu postavila na sajtu Craigslist. "Oglas je glasio: 'Bend u stilu Holea traži basistkinju u stilu Melissae Auf der Maur'. Dobila sam samo jedan odgovor. Nema mnogo ženskih bas gitarista", izjavila je Courtney Love.

Frontmenka grupe Hole naglasila je da će novi album objaviti pod svojim imenom. Poslednji album Nobody's Daughter iz 2010. godine objavila je sa Hole.

"Razmišljam da možda novi jebeni album nazove Died Blonde, zato što sam u tako morbidnom prostoru... Nije da sam nesrećna. I sigurno nije da sam luda. Ustvari samo poznajem svo ovo sranje i ne znam šta da zapravo uradim sa tim", zaključila je Love.

Američka muzičarka je tek pre dve godine počela konstantno da viđa svoju ćerku Francis Bean Cobain, koju je dobila sa Kurtom Cobainom. U vreme kada je Francis još bila maloletna sud je Courtney Love oduzeo pravo roditeljsko staranje o njoj.



Komentari

  • Gravatar for
    DraganChe | 02.06.2013. 15.38.11
    Slušao sam jedan dan neku rock muziku na VH1, i ustanovio da Courtney Love ima veća mooda od većine današnjih popularnih rock bendova. Jezivo. Stvarno je dobra muzičarka i glumica. Pozdrav
  • Gravatar for TavChe na GravChe
    TavChe na GravChe (gost) | 02.06.2013. 16.45.28
    naravno da su joj veca, narocito otkad se oslobodila onoga shmokljana
  • Gravatar for kazna
    kazna (gost) | 02.06.2013. 17.05.27
    https://www.youtube.com/watch?v=cW_HFNkMRzI
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.