Popboks - Žuta kabanica od subote u prodaji [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 31.05.2013. 16:04 · 1

Žuta kabanica od subote u prodaji

Sutra (1. juna)u izdanju Čarobne knjige stiže novi roman Đorđa Bajića, filmskog i književnog recenzenta Popboksa.

Nakon zombi-avanture u debitantskom romanu Ostrvo prokletih Bajić se u romanu Žuta kabanica opredelio za krimi-misteriju po klasičnoj hudanit matrici, a u okruženju Beograda danas.

U Beogradu se dogodilo još jedno ubistvo, ko zna koje u crnoj seriji. Vest o smrti Milana Milutinovića prošla je gotovo nezapaženo – popunila je jednu desetinu stranice u dnevnim novinama i zatim se utopila u moru sličnih tragedija koje svakodnevno potresaju glavni grad i Srbiju. Policija smatra da je mladić žrtva pljačke koja je pošla po zlu, ali advokat Boris Nastasijević misli drugačije...

O romanu Žuta kabanica rekli su:
 „Žuta kabanica je moderan kriminalistički roman, whodunit koji ćete pročitati brzo i lako, sve vreme uživajući u dobrom zapletu, zanimljivim likovima i savremenom beogradskom miljeu. Roman za preporuku svima koji vole krimiće, ali i onima koji će ih tek zavoleti“ -  – Mirjana Novaković (autorka romana Strah i njegov sluga i Tito je umro)

„Zahvaljujući izvanrednoj erudiciji i poznavanju žanra, Bajić izrasta u srpskog kralja trilera. Žuta kabanica je njegov prvi korak u pohodu na titulu majstora romana misterije“ - Goran Skrobonja (autor romana Nakot i Čovek koji je ubio Teslu)

„Žuta kabanica je lepršava, vrcava, dinamična, uzbudljiva i pre svega napeta knjiga po kojoj bi se, zahvaljujući vizuelnoj sugestivnosti Bajićevog stila, lako dao snimiti odličan film“ – Maja Miloš (rediteljka filma Klip)



Komentari

  • Gravatar for denis
    denis (gost) | 01.06.2013. 22.34.51
    Nemam velika ocekivanja od ovog dela ovog autora - brata Bajica Ali znatno bolja slika kant-autora se nalazi na sajtu carobne knjige jedan takav gotovan bezvremni cviker je shteta ne promovisati... http://www.carobnaknjiga.com/Images/Djordje-Bajic-0000011576140.jpg
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.