Popboks - Nick Cave and the Bad Seeds na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.06.2013. 10:31 · 1

Nick Cave and the Bad Seeds na Exitu

Australijski muzičar Nick Cave prvi će u put u karijeri sa svojim bendom Bad Seeds gostovati na Exit festivalu u Novom Sadu (10-14. jul).

Nick Cave and the Bad Seeds dolaze u Srbiju u okviru turneje na kojoj promovišu novi album Push The Sky Away. Njihov nastup na main stageu rezervisan je za poslednji dan festivala (14. jul).

Nick Cave je sa grupom Bad Seeds u Beogradu svirao 2008. godine, kada je održao koncert u Kombank areni, a 2011. godine je nastupio na Exitu sa svojim bendom Grinderman. Cave će ovog leta održati koncert i na Sziget festivalu u Budimpešti.

Pored Cavea, na Exitu će nastupiti i Cee Lo Green, Snoop Lion, Atoms For Peace, Bloc Party, David Guetta, Fatboy Slim, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i drugi

Karte za Exit mogu se kupiti na prodajnim mestima Gigstixa.

 



Komentari

  • Gravatar for JocaBG
    JocaBG (gost) | 03.06.2013. 17.15.44
    Ohoho, divnost!!! Vest dana za mene! Za ovo ce se zemiti slobodan dan na sljaci! :)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.