Popboks - Odabrano 12 finalista Zaječarske Gitarijade [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.06.2013. 08:21 · 1

Odabrano 12 finalista Zaječarske Gitarijade

Tročlani žiri u sastavu Branimir Lokner, Dragiša Radulović i Đorđe David odabrao je 12 izvođača koji će nastupiti na 47. Zaječarskoj Gitarijadi.

Ove godine se za učešće na Gitarijadi prijavilo čak 180 bendova. Žiri je najpre napravio uži izbor od 27 izvođača, a potom je izabrao i 12 finalista.

Bendovi koji će učestvovati na Gitarijadi su: Regulator (Vrnjačka Banja), Scarlet Dust (Niš), Vizija (Skoplje), Marienfeld (Pančevo / Beograd), Helm (Priboj), Rolin Humes (Rijeka), Uzemljenje (Beograd), Ućuti Pas (Lazarevac), Obscured (Novi Sad), Mud factory (Vranje), Dolia (Sarajevo) i Huti Ota Tre (Zaječar), 

"Kao i prethodnih godina, i ove je bilo teško od tolikog broja kvalitetnih izvođača odabrati dvanaest koji će imati priliku da nastupe u završnici Gitarijade, ali mislim da smo kolege i ja napravili dobar izbor", navodi se u izjavi člana žirija Dragiše Radulovića.

Gitarijada će se ove godine održati od 1. do 3. avgusta i imaće tri bine. Prošle godine je trijumfovao bend Bas i stega.

 



Komentari

  • Gravatar for n.
    n. (gost) | 03.06.2013. 11.53.21
    da li će ove godine organizatori isplatiti nagradu pobedniku? (ako se dobro sećam, prošlogodišnji pobednici su dobili ček na 150 tisuća, ček bez pokrića)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.