Popboks - Josh Homme o novom albumu i najkraćem putu do fioke donjeg veša Kim Kardashian [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.06.2013. 11:52 · 1

Josh Homme o novom albumu i najkraćem putu do fioke donjeg veša Kim Kardashian

Josh Homme, frontmen grupe Queens Of The Stone Age, priznao je da je ušao u veliki finansijski rizik time što je svoje pare uložio u novi album '...Like Clockwork'.

"Želim da budem potpuno otvoren. Ovo sam potpuno sam platio. Preuzeo sam sav rizik na sebe. Ako ništa ne rizikuješ, ništa nećeš ni dobiti", rekao je Homme u intervjuu za Guardian.

Homme je ocenio da je zvukom na albumu želeo da "napravi nešto stvarno" bez posebnog razmišljanja da li će te numere biti komercijalne.

"Ako želiš da budeš poznat, to je u redu ako ti je muzika lažna. Slava takođe nije stvarna. Za mene je u redu i ako neko želi da pronađe najkraći put do fioke sa donjim vešom Kim Kardashian. Nisam protiv toga. Ali, ako želiš da napraviš nešto stvarno i hoćeš da budeš iskren, onda nemaš nikakav drugi izbor osim da preuzmeš ogroman rizik", zaključio je Homme.

Novi album Queens Of The Stone Age ...Like Clockwork od danas je u prodaji. Queens Of  The Stone Age su proteklog meseca napravili nekoliko novih horor spotova. Američki sastav je pre nedelju dana postavio na internet snimak celog koncerta u Los Anđelesu.

 



Komentari

  • Gravatar for vule
    vule (gost) | 03.06.2013. 12.36.05
    sjajan album
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.