Popboks - Preslušajte/preuzmite album: Radost! - Radost! jede svoju djecu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.06.2013. 09:59 · 1

Preslušajte/preuzmite album: Radost! - Radost! jede svoju djecu

Zagrebačka grupa Radost! objavila je svoj treći album 'Radost! jede svoju djecu'.

Kako se navodi u najavi "album je presek rada grupe u poslednje četiri godine koji uključuje više od stotinu različitih nastupa (od književnih performansa preko samostalnih koncerata do festivalskih nastupa), suradnji s brojnim umjetnicima i izvođačima iz regije (Srđan Stojanović, Ivan Tobić, U pol' 9 kod Sabe, Vladimir Protić)"

Album je sniman i miksan u studiju Kramasonik pod snimateljskom palicom Hrvoja Nikšića, a mastering je uradio Andy Jackson u Tube Mastering Studios u Londonu.

"Radost! se naziva post post pop rock bendom i kune se u nedostižne legende avangarde poput Beefhearta, Residentsa i Zappe, a uspoređivali su ih sa svim i svačim od Gang of Four preko Buldožera do Arsena Dedića i Tome Bebića", dodaje se.

Preslušajte ispod album Radost! jede svoju djecu.

 



Komentari

  • Gravatar for Božo
    Božo (gost) | 13.06.2013. 10.58.32
    najbolja Radost! do'sad!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.