Popboks - Lemmyiju Kilmisteru ponovo ugroženo zdravlje [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.06.2013. 13:14 · 2

Lemmyiju Kilmisteru ponovo ugroženo zdravlje

Grupa Motorhead otkazala je nastupe u Italiji i Austriji pošto je frontmenu Lemmyiju Kilmisteru ponovo ugroženo zdravlje.

Grupa je na svoj sajtu navela da je bila prinuđena na otkazivanje koncerata zbog toga što Lemmy ima unutrašnje krvarenje zbog kojeg je morao da bude podvrgnut manjoj intervenciji. Još uvek nije poznato da li je u pitanju problem koji je povezan sa njegovom nedavnom operacijom.

Podsetimo da je Lemmy Kilmister zbog tahikardije ranije morao na operaciju na kojoj mu je ugrađen implant defibrilator. On je potom odlučio da ovog leta radim punom parom i na pravljenju novog album Aftershock, uprkos savetima lekara da mu je neophodan duži oporavak.

Motorhead su naveli da očekuju brz oporavak Lemmyija i da uveliko prave planove za turneju povodom 40-godišnjice benda koja će biti 2015.

 



Komentari

  • Gravatar for Ines
    Ines (gost) | 27.06.2013. 08.15.18
    Nedaj se đenerale!
  • Gravatar for Rajko
    Rajko (gost) | 27.06.2013. 16.42.32
    Lemi care nece grom u koprive!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.