Popboks - Zaječarska gitarijada - 39. put [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 21.07.2005. 00:00

Zaječarska gitarijada - 39. put

Kanda, Kodža i Nebojša
Zaječarska gitarijada - 39. put
Počinje u utorak, 16. avgusta, otvaranjem međunarodne izložbe rock-fotografije i javnim snimanjem emisije Linija za džez i bluz, a za sredu, 17. avgust, predviđeno je otvaranje Rock kampa (u kom se očekuje oko 3.000 ljudi iz regiona) i javno snimanje emisije Demo ekspres. Glavni muzički program odvijaće od 18. do 20. avgusta (četvrtak, petak i subota).
U takmičarskom delu nastupaće demo-sastavi koji budu prošli kvalifikacije, dok će revijalni deo Gitarijade biti vrlo čudan i raznovrstan: Riblja Čorba, Rambo Amadeus, Kraljevski Apartman, Negativ, Divlje Jagode, Kanda, Kodža i Nebojša (na slici), YU Grupa, Film, Atomsko sklonište, Vatreni Poljubac i nešto što se zove Tribute to Bijelo Dugme (navodno sa svim pevačima, dva bubnjara i klavijaturistom iz originalne postave, minus Bregović).
Komplet ulaznica za sve tri večeri košta 1.200 dinara, a cena pojedinačne ulaznice je 800 dinara.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.