Popboks - „U raskoraku“ – izložba u MSU [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.03.2007. 00:00

„U raskoraku“ – izložba u MSU

„U raskoraku“
„U raskoraku“ – izložba u MSU
U beogradskom Muzeju savremene umetnosti (na Ušću), 24. marta je otvorena prva velika izložba britanske savremene umetnosti u Srbiji posle 20 godina.
Izložba Breaking Step/U raskoraku (sa podnaslovom Izmeštanje, saosećanje i humor u savremenoj britanskoj umetnosti, a koja obiluje čitavim nizom pop referenci) dovodi u Beograd nove radove 15 značajnih predstavnika britanske umetničke scene.
Dobitnici Turnerove nagrade Jeremy Deller i Gillian Wearing, kao i umetnici visokog međunarodnog ugleda kao što su Mike Nelson, Phil Collins i Jim Lambie, učestvuju na ovoj izložbi koja će biti prikazana samo u Beogradu, a nekoliko umetnika je svoje nove radove kreiralo upravo kod nas.
Više informacija na zvaničnoj web stranici.


Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.