Popboks - Koncertna promocija kompilacije "Zdravo, zdravo, zdravo" [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 26.03.2008. 17:20

Koncertna promocija kompilacije "Zdravo, zdravo, zdravo"

Kako smo danas saznali od organizatora, koncerti u SKC-u na kojima će biti promovisana kompilacija pet beogradskih bendova Zdravo, zdravo, zdravo biće održani 25. i 26. aprila, a ne 24. i 25, kao što je ranije najavljeno.

Pored toga, cena dvostruke ulaznice iznosiće 500, umesto najavljenih 600 dinara, a nastupi bendova biće permutovani u odnosu na prvobitni raspored.

Kako smo danas saznali od organizatora, koncerti u SKC-u na kojima će biti promovisana kompilacija pet beogradskih bendova Zdravo, zdravo, zdravo biće održani 25. i 26. aprila, a ne 24. i 25, kao što je ranije najavljeno.

Pored toga, cena dvostruke ulaznice iznosiće 500, umesto najavljenih 600 dinara, a nastupi bendova biće permutovani u odnosu na prvobitni raspored.

Naime, prve večeri nastupiće Repetitor, Nežni Dalibor i ŽeneKese, a druge Tussilago i Petrol.

Cena pojedinačnih ulaznica u pretprodaji iznosi 300 dinara, a na dan koncerta one će koštati 400 dinara.

Podsetimo, kompilacija Zdravo, zdravo, zdravo se neće naći u redovnoj prodaji; biće deljena putem medija i dostupna na koncertima grupa koje na njoj učestvuju.

Svi koji kupe kartu za obe večeri dobiće po primerak, kao i prvih 100 kupaca pojedinačnih ulaznica u pretprodaji.

Karte će biti puštene u pretprodaju 15. aprila.

Za nekoliko dana, počeće Popboksova nagradna igra čiji će pobednici dobiti ovo izdanje.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.