Popboks - Kazna za uši i Dubioza kolektiv u Gun Clubu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.12.2010. 13:39

Kazna za uši i Dubioza kolektiv u Gun Clubu

U četvrtak, 23. decembra, u beogradskom Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) koncert će održati bend Kazna za uši.

Cena karte je 300 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

U četvrtak, 23. decembra, u beogradskom Gun Clubu (Miloša Pocerca 10) koncert će održati bend Kazna za uši.

Cena karte je 300 dinara u pretprodaji, dok će na dan koncerta koštati 500 dinara.

Kazna za uši je nastala 1986. godine iz niza bendova koje je predvodio gitarista i pevač Ivan Đorđević Ivek. 1992. su na kaseti objavili debi Ispod zemlje sa  pesmama Koska, Rođen lud, Kad budeš mrtav i beo. Nešto kasnije po glasovima publike i žirija pobedili su na Gitarijadi 92 u Zaječaru. Početkom 1994. godine izlazi LP Izliv radosti, napad sreće sa delom snimaka sa koncerata u SKC- u i nov, studijski materijal. Nakon pauze, povratnički koncert održali su početkom jula 1997. godine u Bašti KST-a, a uz Iveka grupu su činili gitarista Srđan Radmilović (ex Euforia, Robna kuća), basista Goran Vujović i bubnjar Nebojša Dragojlović koji su bili u sastavu Kandinsky. Sa novim basistom Milanom Popovićem snimili su CD Zauške.

U subotu i nedelju, 25. i 26. decembra, u Gun Clubu nastupa Dubioza kolektiv. Na dva koncerta, ovaj bend će promovisati svoj novi album, 5 do 12.

Karte se mogu kupiti u kafeu Šikarica (Skadarska 22) po pretprodajnoj ceni od 900 dinara.

Ulaznice će na dan koncerta koštati 1.100 dinara.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.