Popboks - Za jedan dan prodato preko 2.000 ulaznica za Black Sabbath [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.12.2011. 20:07

Za jedan dan prodato preko 2.000 ulaznica za Black Sabbath

Organizatori koncerta Black Sabbath, koji će se održati 28. juna 2012. godine na terenu beogradskog parka „Ušće“, saopštili su danas da je u prvom danu prodaje kupljeno 2.156 ulaznica i još preko 1.000 rezervisano.

Organizatori koncerta Black Sabbath, koji će se održati 28. juna 2012. godine na terenu beogradskog parka „Ušće“, saopštili su danas da je u prvom danu prodaje kupljeno 2.156 ulaznica i još preko 1.000 rezervisano.

Saopštenje:

U prvom danu prodaje, za koncert legendardne grupe „Black Sabbath“, prodato je 2.156 ulaznica i rezervisano još preko hiljadu! Više od trećine ulaznica prodato je u zemljama regiona, a beleže se i prve rezervacije iz Rusije, Nemačke i Velike Britanije! Ubedljivo najniže cene ulaznica na celoj turneji svakako su doprinele ovako snažnom startu prodaje i pokazuju da će se u Srbiji okupiti veliki broj fanova gitarskog zvuka iz raznih zemalja. Od četvrtka 8. decembra, tačno od 9 časova ujutro, počela je regionalna prodaja ulaznica za spektakl na Ušću gde će Ozi Ozborn, Tomi Ajomi, Bil Vard i Gizer Batler nastupiti u četvrtak, 28. juna 2012. godine. Parter 2 košta 2.990 dinara, Parter 1 je 3.500 dinara, dok je skoro prepolovljen ukupan broj od 2.000 ulaznica za „Golden Circle“ koje se prodaju za 4.500 dinara!

Ulaznice se prodaju preko sajtova prodajnih mreža na adresama www.Tickets.rs, www.Eventim.rs i www.Gigstix.com, kao i na svim uobičajenim prodajnim mestima poput beogradskog Bilet centra, blagajni Beogradske arene i Doma sindikata, novosadske biletarnice „Gigstix“, te putem lanaca prodavnica „Com Trade“ i knjižara „Evrogiunti“, „Vulkan“ i „Delfi/Laguna“, koje se nalaze u centralnim delovima Beograda, Novog Sada, Niša, Kragujevca i drugih gradova.

Fizička prodaja ulaznica je omogućena i u svim većim gradovima regiona poput Ljubljane, Zagreba, Banja Luke, Sarajeva, Podgorice, Skoplja, Sofije, Bukurešta, Budimpešte i drugih regionalnih centara iz kojih se očekuju hiljade fanova. Na ovom, po mnogo čemu najvećem regionalnom rok i metal događaju iduće godine, „Black Sabbath“ će nastupiti uz goste čija će imena biti naknadno objavljena.

Bend sledeće godine kreće na veliku svetsku turneju iz Moskve gde će 18. maja nastupiti na Olimpijskom stadionu, posle čega slede Sankt Peterburg, Helsinki, Štokholm, Oslo, Dortmund, Prag, Roterdam, Bilbao, Pariz, Milano i drugi gradovi. Prosečna cena ulaznica za evropske koncerte se kreće od 60 do 150 evra, pa su cene za beogradski koncert duplo, a u nekim slučajevima i tri puta jeftinije! Kakav interes vlada za turneju najvećeg metal benda svih vremena, govori i podatak da je za koncert u Stokholmu u prvom danu prodaje potpuno rasprodato svih 30.000 ulaznica! 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.