Popboks - Povratak Beach Boys: novi singl, album i turneja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.04.2012. 12:12

Povratak Beach Boys: novi singl, album i turneja

That's Why God  Made the Radio naziv je prvog singla sa povratničkog albuma Beach Boys, koji se očekuje u prodaji ovog leta.

That's Why God  Made the Radio naziv je prvog singla sa povratničkog albuma Beach Boys, koji se očekuje u prodaji ovog leta.
U pitanju je prva nova pesma grupe nakon dve decenije od ponovnog okupljanje sastava. Bend se raspao krajem devedesetih, članovi su držali odvojene turneje a jedina veza između njih u to doba bile su gadne tužbe koje su dizali jedni protiv drugih.
Prošle godine su odlučili da zakopaju ratne sekire i ponovo se okupe za povratničku turneju. Usledio je rad na novom albumu u jednom studiju u Los Angelesu.
“Sve je prilično sentimentalno za mene”, rekao je Brian Wilson časopisu Rolling Stone. “Zajedno smo već 50 godina” dodaje Mike Love i nastavlja “Konceptualno, novi album neće biti luckast i uvrnut, kao Smiley Smile. Ličiće na Beach Boys iz '65. Pokušavam da pišem reči koje će se lepo uklapati uz muziku, bez toga da zvuče kao da su pisane iz staračkog doma.”
Grupa je sinoć počela turneju nastupom u Arizoni, a za vikend ide u Nju Orleans na tamošnji džez festival.
Ispod možete pogledati zvanični trailer/sizzler reel za novi singl. Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.