Popboks - Video: Iskaz - Kako sreća izgleda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.05.2012. 12:23

Video: Iskaz - Kako sreća izgleda

Pančevački reper Iskaz je izbacio spot za pesmu Kako sreća izgleda, treći singl sa albuma Kritična Masa (vol.1 Eros).

Pančevački reper Iskaz je izbacio spot za pesmu Kako sreća izgleda, treći singl sa albuma Kritična Masa (vol.1 Eros).

"Pesma predstavlja još jedan aspekt socijalnog angažmana benda, koji na komičan, satiričan i ironičan način govori o stanju ljudske svesti i okruženja u kome se nalazimo.  Kako sreća izgleda o hroničnom oboljenju naroda koji radije prihvata ulogu žrtve nego tvorca svoje sreće, preteranom bavljenju nesrećom umesto radu na svojoj sreći i konstantnom življenju u prošlosti... Ekranizacija numere prikazuje viđenje pojma "sreća" kod ljudi različitog starosnog doba i shvatanja u istoj sredini. Sam naslov poziva na razmišljanje o tome koliko je prosečnom čoveku na ovdašnjem podneblju potrebno da bi zaista bio srećan kao i šta sve čini da bi došao do takvog stanja svesti", izjavio je za Popboks frontmena benda Zoran Stefanov Iskaz. 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.