Popboks - Video: Kuriri - Bitch [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.12.2012. 16:43

Video: Kuriri - Bitch

Pirotski bend Kuriri je izbacio svoj treći video, ovog puta za pesmu Bitch. Autorka spota je Aleksandra Obradović, a za produkciju same pesme je bio zadužen Marko Jovanović Arthur iz studija Underground u Beogradu

Pirotski bend Kuriri je izbacio svoj treći video, ovog puta za pesmu Bitch. Autorka spota je Aleksandra Obradović, a za produkciju same pesme je bio zadužen Marko Jovanović Arthur iz studija Underground u Beogradu.  Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.