Popboks - Video: Kiper - Moj hrvatski Božić [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 18.12.2012. 08:17

Video: Kiper - Moj hrvatski Božić

Zagrebački melodični punk-rock bend Kiper je u saradnji sa satiričnim portalom News-Bar.hr izbacio video za pesmu Moj hrvatski Božić.

Zagrebački melodični punk-rock bend Kiper je u saradnji sa satiričnim portalom News-Bar.hr izbacio video za pesmu Moj hrvatski Božić.

Bend postoji od 2007. godine, nastao je od članova koji imaju dosta iskustva na hrvatskoj alternativnoj, punk i hc sceni. Pevač Misch se pridružuje bendu krajem 2009. godine, a grupa svoj muzički izraz pronalazi u kako sami navode "melodičnom, iskrenom i intezivnom punk rocku". Prošle godine su objavili EP sa 5 pesama Opet sam jak , možete ga preslušati OVDE.

Pogledajte video za pesmu Moj hrvatski BožićKomentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.