Popboks - Video: Teshki Zulum - Obećani raj [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 31.12.2012. 11:44

Video: Teshki Zulum - Obećani raj

Beogradski rock/crossover bend Teshki Zulum je izbacio video za pesmu Obećani raj, koja najavljuje trostruki singl/EP pod nazivom Požar čije se objavljivanje očekuje početkom 2013. godine.

Beogradski rock/reggae/crossover bend Teshki Zulum je izbacio video za pesmu Obećani raj, koja najavljuje trostruki singl/EP pod nazivom Požar čije se objavljivanje očekuje početkom 2013. godine.

Produkciju spota potpisuje ekipa Sima Filma, a u pesmi gostuju Vukašin Marković iz Irie FM na trombonu, perkusionista Igor Vincetić, kao i Andrija Daničić (saksofon) i Marina Vujović (prateći vokali).

"Obećani raj predstavlja izraz svih naših frustracija sa kojima se susrećemo već dugi niz godina. Dok se svakodnevno borimo za opstanak, dišimo punim plućima jer ko zna koliko dugo će još vazduh biti besplatan", kažu Teshki Zulum.

Pogledajte video za pesmu Obećani raj:
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.