Popboks - Siempre Peligroso sa Steel My Soul zaokružili prvi album (Video) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.01.2013. 10:59

Siempre Peligroso sa Steel My Soul zaokružili prvi album (Video)

Šabački bend Siempre Peligroso objavio je video za numeru Steel My Soul. Grupa je saopštila da ovim spotom završava promociju svog prvog albuma Siempre Peligroso iz 2010. godine.

Šabački bend Siempre Peligroso objavio je video za numeru Steel My Soul. Grupa je saopštila da ovim spotom završava promociju svog prvog albuma Siempre Peligroso iz 2010. godine.

Alternativni rock-metal sastav Siempre Peligroso nastao je 2004. godine, a čine ga: Đorđe Pajić (vokal), Milan Arnautović (bubnjevi), Miloš Cvetuljac (gitara) i Ivica Geratović (bas). Kritičari Popboksa su ih pre tri godine uvrstili među najbolje nove bendove. Grupa već radi na pripremi svog drugog albuma za koji navodi da će biti drugačijeg žanrovskog opredeljenja u odnosu na prvi.

 Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.