Popboks - Novogodišnji singl Autoparka - Dva klikera [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 03.01.2013. 11:52

Novogodišnji singl Autoparka - Dva klikera

Autopark su objavili spot za singl Dva klikera koji je ujedno i prva numera sa kompilacije koju sprema Pop depresija (radijska emisija, organizator koncerata i webzine), a čije se objavljivanje očekuje početkom proleća ove godine.

Autopark su objavili spot za singl Dva klikera koji je ujedno i prva numera sa kompilacije koju sprema Pop depresija (radijska emisija, organizator koncerata i webzine), a čije se objavljivanje očekuje početkom proleća ove godine.

Na kompilaciji će se naći numere izvođača koji su bili gosti na koncertima stranih muzičara koje je organizovala Pop depresija. Oni su izabrali da obrade po jednu pesmu bendova ili solista koji su tokom poslednjih deset godina gostovali u Beogradu. Pored Autoparka, svoje pesme imaće: Veliki prezir, Kodagin, Rebel Star, Nežni Dalibor, Ilija Ludvig, ŽeneKese, The Mothership Orchestra, On Tour, Ventolin, Wooden Ambulance, Ika, Lula Mae, Pionir 10 i Stray Dogg.

Dva klikera su obrada numere Two Dolphins sastava The Sea & Cake. Originalna numera objavljena je 2000. godine, a čikaški sastav nastupio je u klubu Doma omladine 2005. godine. Autopark su po svojoj tvrdnji napravili slobodan prepev Two Dolphins, promenili aranžman i stil i napravili "neobično veselu i romantičnu pesmu". Poslednjui album Autopakao Autopark je objavio prošle godine.

Pogledajte ispod video za Dva klikera:  

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.