Popboks - Krugovi Srdana Golubovića na Berlinaleu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 16.01.2013. 16:51

Krugovi Srdana Golubovića na Berlinaleu

Krugovi, novi film reditelja Srdana Golubovića imaće evropsku premijeru 11. februara na predstojećem Berlinskom filmskom festivalu (7-17. februar).

Krugovi, novi film reditelja Srdana Golubovića imaće evropsku premijeru 11. februara na predstojećem Berlinskom filmskom festivalu (7-17. februar). Ostvarenje će nakon ovog datuma imati još tri prikazivanja.

Krugovi su savremena priča koja prati paralelne događaje koji se odvijaju u Beogradu, Nemačkoj i Trebinju, prateći likove koji su, kao svedoci događaja iz prošlosti, motivisani da donose odluke koje će im promeniti živote. Nebojša, svedok događaja u kom je stradao njegov najbolji prijatelj, prevazilazi grižu savesti suočavajući se sa ubicom svog prijatelja; Haris, koji život duguje junaku koji se žrtvovao za njega, dug vraća rizikujući sve i pomažući ugroženoj ženi; a sin jednog od ubica u susretu sa ocem stradalog heroja otvara put za prevazilaženje tragične prošlosti.

Domaću premijeru film će imati u subotu 23. februara na FEST-u.

Pročitajte kratak intervju koji je Srdan Golubović dao Popboksu u novembru prošle godine.

Pogledajte ispod trejler za film: 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.