Popboks - Video: Petrol - 80 proleća (preuzmite singl) [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.03.2013. 12:31

Video: Petrol - 80 proleća (preuzmite singl)

Grupa Petrol ponudila je na besplatan download singl "80 proleća"

Numera 80 proleća je prva kojom Petrol najavljuju istoimeni novi album, čije je objavljivanje zakazano za 21. mart. Petrol su istovremeno objavili i spot za 80 proleća koji možete pogledati dole (besplatan download singla).

"Prošle nedelje smo pustili mali teaser, a ove smo odlučili da postavimo spot na You Tube i damo na besplatan download numeru 80 proleća. Ceo album će takođe moći besplatno da se preuzme sa interneta kada bude objavljen 21. marta. Još je rano da otkrivam detalje o albumu i zato bih zamolio sve fanove da se strpe do 21. marta kada će sve biti poznato", rekao je za Popboks Ilija Duni, frontmen Petrola.

Petrol su debi album Nezgodno vreme opasni dani objavili 2008. godine. Spot 80 proleća možete pogledati dole.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.