Popboks - Rihanna kasnila četiri sata na humanitarnu svirku [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 25.03.2013. 11:01

Rihanna kasnila četiri sata na humanitarnu svirku

Rihanna je uspela da zakasni čak četiri sata na dobrotvornu svirku u srednjoj školi Barington u Čikagu

Pevačica sa Barbadosa obećala je da će se pojaviti pred učenicima koji su pobedili na takmičenju u dobrotovornom radu, a koji su za ovu priliku pripremili i svoju verziju videa njene numere Diamonds. Međutim, oko 2.500 učenika koji su četiri sata čekali da vide i čuju muzičku zvezdu otišli su kući potpuno razočarani. Rihanna se u školi zadržala samo 16 minuta, a za to vreme jedino je delila autograme i slikala se onima koji su uspeli da stignu do nje.

Dnevnik Chicago Tribune je zbog ovoga optužio Rihannu da joj vreme očigledno ništa ne znači kada su u pitanju humanitarne svirke, prenoseći izjave nezadovoljnih učenika. "Jedno je akademski zakasniti, a ovo je nepristojno. Naši životi ne zavise od jedne pop zvezde. Naša škola je mnogo radila da bi pobedila na takmičenju u dobrotvornom radu i trebala bi da ima mnogo više poštovanja prema nama", rekla je Patricia Halle, jedna od učenica Barington srednje škole. Druga učenica Jaki Mora nazvala je pevačicu "jadnom" zbog toga što je toliko zakasnila.

Rihanna je kasnije na svom Twitter profilu napisala da je zakasnila jer "saobraćaj u Čikagu nije funkcionisao". Ona se prema rečima direktora škole izvinila zbog kašnjenja i ponudila određeni broj karata za njen koncert u United centru.

Zvezda sa Barbadosa je nedavno proglašena za najslušaniju pevačicu na internetu u poslednjih šest meseci.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.