Popboks - Stonesi rasprodali Hyde park za tri minuta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 06.04.2013. 13:52

Stonesi rasprodali Hyde park za tri minuta

The Rolling Stones su juče rasprodali ulaznice za koncert koji će 6. jula održati u londonskom Hyde parku za samo tri minuta.

Ukupno 65.000 ulaznica juče je prodato po ceni od 95 funti za samo tri minuta, a spekuliše se da će biti još jednog koncerta u Londonu.

Bend će nastupiti u okviru Barclays British Summer Time festivala i London je za sada jedini evropski grad u kome će Rolling Stonesi svirati ove godine na turneji povodom 50 godina od osnivanja grupe. Stonesi su poslednji put nastupili u Hyde parku 1969. godine.

"Bio je to besplatan koncert. Bilo je mnogo nervoze i bilo je ludo to tada uraditi. Bio je to koncert za pamćenje", izjavio je za BBC Mick Jagger pre nekoliko dana, dodajući da "još uvek može da uđe u belo odelo koje je tada nosio".

Rolling Stonesi su pored Londona zakazali još samo devet nastupa na području Severne Amerike.

Bend će svirati u Hyde parku sedam dana nakom što će kao hedlajneri nastupiti na Glastonburyju, a Charlie Watts je juče izjavio da ne želi da svira na ovom festivalu.Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.