Popboks - Iznenadni koncert Dubioze kolektiv u centru Beograda [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.04.2013. 15:58

Iznenadni koncert Dubioze kolektiv u centru Beograda

Grupa Dubioza kolektiv održala je nenajvljeni mini koncert na Obilićevom vencu u centru Beograda.

Vlada Živanović

Sastav iz Bosne i Hercegovine raspostro je u podne svoju opremu na početku šetališta pored garaže na Obilićevom vencu i započeo live promociju nedavno objavljenog albuma Apsurdistan.

Iako je prvobitni plan grupe bio da svira oko sat vremena, koncert je skraćen na nešto više od pola sata. Kako nastup nije prethodno bio prijavljen policji, pošto je grupa u petak uveče na prečac odlučila da želi da iznenadi Beograđane, pripadnici organa reda nisu dozvolili dužu svirku.

Dubioza je u centru Beograda uspela da okupi oko 150 ljudi. Većina prisutnih nisu bili fanovi benda iz BiH već slučajni prolaznici koji su odlučili da zastanu i zbog iznenadnog koncerta pola sata zakasne tamo gde su prvobitno krenuli. Pevači Almir Hasanbegović i Adis Zvekić uspeli su čak da skoro sve prisutne nagovore i da sednu na beton zajedno sa njima kod poslednje pesme Brijuni. Članovi Dubioze su po završetku nastupa zamolili prisutne "da se mirno raziđu", kao i da navrate u Dallas Music Shop u Sremskoj ulici gde su se preselili kako bi podelili potpise na svojim diskovima.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.