Popboks - Prodigy sa Warriors Dance festivalom na Exitu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 29.04.2013. 10:34

Prodigy sa Warriors Dance festivalom na Exitu

Glavnu binu Exita zauzeće 12. jula grupa Prodigy sa svojim gostima u okviru Warriors Dance festivala.

Tako će se na ovogodišnjem Exitu prvi put odigrati festival unutar festivala. Prodigy će na svoj Wariors Dance festival dovesti u Novi Sad DJ Fresha, koji će nastupiti sa svojim bendom, Feed Me (DJ set), The Protoypes i Brookes Brothers. Isto veče sviraće još i sastavi South Central i Eyesburn.

Prodigy su Warriors Dance festival prvi put u Srbiji održali prošle godine u Beogradu, a do sada su samostalno već dva puta nastupili na Exitu. 

"Beogradski Warriors Dance Festival je bio neverovatno iskustvo. Dobili smo na hiljade pisama fanova koji su insistirali da se Warriors Dance i ove godine desi u Srbiji, i nije bilo boljeg izbora nego da ovogodišnje izdanje održimo u okviru Exita, jednog od najpriznatijih svetskih muzičkih festivala. Neki od naših najboljih nastupa su se desili upravo na Exitu", navodi se u saopštenju Prodigy povodom dolaska u Novi Sad.

Među glavnim izvođačima koji će ovog leta svirati na Petrovaradinskoj tvrđavi nalaze se još i Cee Lo Green, Snoop Lion, Atoms for Peace, Bloc Party... 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.