Popboks - Video: Stuttgart Online - O komšijama [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.05.2013. 15:20

Video: Stuttgart Online - O komšijama

Duo Stuttgart Online je izbacio spot za pesmu 'O komšijama', drugi oficijelni video sa poslednjeg, drugog po redu albuma 'Prava stvar'.

Kao i za prvi video sa ovog albuma, režiju i montažu potpisuje basista i pevač grupe Bojan Slačala, a spot, kako se navodi "predstavlja autorski napor grupe da vizuelno uobliči identitet benda".
 
"Što se tiče daljih aktivnosti grupe, trenutno radimo još jedan video spot za novu pesmu Zašto ćutiš kada mnogo toga znaš, koju smo snimili u saradnji sa Oliverom Svilanom iz grupe Kriške, a koji bi trebalo da se pojavi u drugoj polovini maja", kaže Bojan Slačala za Popboks.
 
Koncerti Stuttgart Onlinea u narednom periodu:
  • 09.05. KC Grad,  Beograd (sa The John)
  • 10.05. Feedback, Niš (sa Nežnim Daliborom)
  • 11.05. Hollywood, Gornji Milanovac (sa Nežnim Daliborom)
Pogledajte ispod spot za pesmu O komšijama:
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.