Popboks - Fanovi izviždali Rihannu jer je tri sata kasnila sa koncertom [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 08.05.2013. 11:41

Fanovi izviždali Rihannu jer je tri sata kasnila sa koncertom

Fanovi Rihanne u Bostonu dočekali su pevačicu zvižducima pošto joj je početak koncerta kasnio čak tri sata.

Koncert u Bostonu najpre je kasnio dva meseca, pošto je pevačica sa Barbadosa morala da zbog laringitisa otkaže nastup koji je prvobitno bio zakazan za mart. Strpljenje fanova sinoć je ponovo testirano jer pored kašnjenja od tri sata publika nije imala priliku čak ni da se zabavlja uz predgrupe.

Dnevnik Mirror piše da je Rihanna kasnila na sopstveni koncert zbog toga što je u obližnjem United centru gledala košarkaški meč između Čikago Bulsa i Majami Hita, odnosno da se u TD Gardenu, gde je imala nastup, pojavila tek po završetku utakmice.

Fanovi Rihanne u Bostonu možda juče nisu bili svesni da su čak i dobro prošli u odnosu na one u Čikagu koji su pevačicu čekali čak četiri sata. Koncert Rihanne u Beogradu pre šest godina takođe je počeo sa zakašnjenjem.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.