Popboks - Miguel optužuje Billboard koji uzvraća optužbama za pad na ženu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 06.06.2013. 11:42

Miguel optužuje Billboard koji uzvraća optužbama za pad na ženu

Ni Miguel ni Billboard ne nameravaju da preuzmu odgovornost za pad američkog pevača na žensku osobu u publici tokom nastupa na dodeli nagrada čuvenog magazina.

Izvršni producent dodele Billboard nagrada Don Mischer izjavio je da je Miguel dva puta tokom probe isprobao skok sa jedne na drugu binu, ali da ga je on upozorio da to ne radi tokom nastupa.

Međutim, Miguelov portaprol je odbacio ovu tvrdnju, navodeći da je potpuno netačno da su ljudi iz Billboarda bili protiv skoka. "Producenti su ga pitali kada tačno namerava da izvede skok kako bi bili sigurni da će kamere tokom live prenosa uhvatiti taj momenat kako treba", rekao je Miguelov portparol.

Advokat Khyati Shah, na koju je Miguel pao tokom svog nastupa, tvrdi da njegova klijentkinja ima oštećenje mozga i da će posle rezultata lekarskih analiza odlučiti da li će podneti tužbe protiv američkog pevača i Billboarda kao organizatora koncerta. Kako je izgledao pad Miguela na Khyati Shah možete pogledati OVDE.

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.