Popboks - Video: Broken Social Scene i Feist uživo izveli pesme 7/4 Shoreline i Almost Crimes [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 07.06.2013. 12:26

Video: Broken Social Scene i Feist uživo izveli pesme 7/4 Shoreline i Almost Crimes

Broken Social Scene su sinoć kao muzički gosti u tv šou Late Night With Jimmy Fallon izveli zajedno sa svojom bivšom članicom Feist pesme 'Almost Crimes' (sa albuma 'You Forgot It in People' iz 2002. godine) i '7/4 Shoreline' (sa albuma iz 2005. koji se zvao kao i bend).

Izdavačka kuća Arts & Crafts čiji je ko-osnivač Kevin Drew iz Broken Social Scene ove godine proslavlja 10 godina postojanja te su objavili kompilaciju, imaće između ostalog i foto izložbu, kao i jednodnevni festival koji će se održati ovog vikenda u Torontu...

Pogledajte ispod uživo izvođenje pesama Almost Crimes i 7/4 Shoreline:

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.