Popboks - Direktor AEG-a tvrdi da je duh Michaela Jacskona rekao bivšoj ženi Lionela Richiea da se slučajno ubio [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 13.06.2013. 10:07

Direktor AEG-a tvrdi da je duh Michaela Jacskona rekao bivšoj ženi Lionela Richiea da se slučajno ubio

Suđenje koncertnoj agenciji AEG, po tužbi porodice Michaela Jacksona, pretvara se po oceni američkih medija u bizaran proces.

Podsetimo da je najpre porodica Michaela Jacskona tužila koncertnu AEG navodeći da su oni krivi za smrt kralja popa zbog toga što su plaćali doktora Conrada Murraya da ga po svaku cenu, uključujući i davanje narkotika, sremi za zakazane koncerte u londonskoj O2 areni 2009. godine. Jackson je inače preminuo tri nedelje pre zakazanih nastupa u Londonu.

Iako doktor Conrad Murray već izdržava zatvorsku kaznu u trajanju od četiri godine, sa presudom da je 'injekcijom propofola iz nehata ubio Michaela Jacksona', porodica slavnog pevača sada od koncertne agencije AEG traži odštetu od čak 26 milijardi dolara. Direktor koncertne agencije AEG Randy Phillips juče je na saslušanju pred sudom izneo bizarno svedočenje u kome tvrdi da je "duh Michaela Jacksona rekao Brendi Richie, bivšoj ženi Lionela Richiea, da se potpuno slučajno ubio i da doktor Conrad Murray nije uradio ništa pogrešno".

"Brenda me je nazvala i rekla mi da je komunicirala sa Michaelom i preko medijuma i direktno. Rekla mi je da da joj je Michael rekao da doktor Murray nije kriv jer se on slučajno ubio", izjavio je Phillips.

Američki mediji navode da je sudija Yvete Palauzelos uprkos negodovnju tužioca i glasnom smehu većine prisutnih u sali insistirao da se Phillipsu omogući da do kraja iznese svoje svedočenje.

Nastavak suđenja zakazan je za tri meseca. Ukoliko sud donese presudu da koncertna agencija AEG snosi deo odgovornosti za smrt Michaela Jacksona, time što je insistirala da se po cenu njegovog zdravlja poštuju svi rokovi priprema za koncerte, onda bi to bacilo novo svetlo na kaznu Conrada Murraya i mogućnost da ranije izađe iz zatvora.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.