Popboks - Mladi heroji na Exit festivalu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.07.2013. 09:57

Mladi heroji na Exit festivalu

Mladi sa Kosova i Metohije koji žive u srpskim enklavama biće gosti Exit festivala.

Za 65 mladića i devojaka kojima je ovo jedinstvena prilika da borave na jednom od najvećih svetskih festivala obezbeđeni su prevoz, smeštaj u kampu i ulaznice za festival. Dolazak mladih sa Kosova i Metohije na Exit organizuje se po peti put u saradnji sa udruženjem građana „Košnica“, ali po prvi put u sklopu šire akcije društvenog delovanja festivala fondacije „State of Exit “ pod nazivom „Youth Heroes“, kao dela  ovogodišnje teme promocije pozitivnih uzora za mlade.

Aleksa Živković, mladić iz Pirota (fotografija iznad) koji svojim starim i bolesnima sugrađanima pomaže bez ikakve naknade biće, kao i drugi mladi heroji koje Exit  želi da promoviše kao pozitivne uzore za mlade, ovogodišnji gost EXIT festivala.

U sklopu akcije “Youth Heroes”, koja ima za cilj da pruži priliku najboljim pojedincima i organizacijama da svojim humanim postupcima postanu primer mladima, Exit festival u saradnji sa Zavodima za transfuziju krvi, obezbeđuje jednodnevne ulaznice za dobrovoljne davoce krvi iz Beograda, Novog Sada i Niša.

Na festivalu će ove godine od 10. do 14. jula nastupiti Atoms For Peace, Bloc Party, CeeLo Green, David Guetta, Fatboy Slim, Nick Cave and The Bad Seeds, Snoop Dogg aka Snoop Lion, The Prodigy, Chase & Status & Rage, Diplo, DJ Fresh live, Dubfire, Eric Prydz, Jeff Mills, Pan-Pot, Rudimental live, SBTRKT, Seth Troxler, Ana Popovic, Delilah, Eyesburn, Feed Me, Gregor Tresher live, Mathew Jonson live, Prong i mnogi drugi.
 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.