Popboks - Calexico pored lokalne hrane traže razglednice i poštanske marke [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.07.2013. 15:17

Calexico pored lokalne hrane traže razglednice i poštanske marke

Članovi američkog sastava Calexico, koji će 7. avgusta održati koncert u Beogradu, od organizatora promoterske kuće Long Play traže da im obezbedi uz lokalne specijalitete i - razglednice i poštanske marke.

"Lokalne razglednice i marke (za slanje u SAD). Važno!!!", posebno se ističe u spisku zahteva Calexica, koji će prvi put u karijeri nastupiti u Srbiji i Beogradu 7. avgusta (21:00) na teniskih terena Odbojkaškog kluba Partizan na Malom Kalemegdanu 2.

Bend iz Arizone prepustio je Long Playu izbor lokalnih specijaliteta, ali su zato izričito tražili da im tokom boravka u Beogradu budu na raspolaganju sveže voće poput manga i avokada, "mali poslužavnik svežeg i opranog organskog povrca", sveži sirovi spanać, običan jogurt, dve litre mleka, tvrdo kuvana jaja, konzervisane sardine, izbor kvalitetnih čokolada...

Uz gajbu običnog piva članovi Kaleksika piju i 15 flaša bezalkoholnog piva, zahtevaju po bocu crvenog i belog vina "visokog kvaliteta", bocu viskija Jameson, dve boce mineralne vode San Pelegrino, sokove od narandže, brusnice...

Za koncert Calexica u prodaji su karte po ceni od 1.500 dinara, odnosno 2.500 dinara za VIP ulaznicu, preko mreža Eventim i Ticketline.

Bend dolazi u Beograd u okviru evropske turneje povodom aktuelnog albuma Algiers (2012).

 

:: KUPITE ULAZNICE ::

 

 



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.