Popboks - Video: Goatmare & The Hellspades - Bol [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.08.2013. 11:20

Video: Goatmare & The Hellspades - Bol

Pančevački bend Goatmare & The Hellspades je objavio spot za pesmu 'Bol' koja se nalazi na njihovom aktuelnom albumu '13 ways to die'.

"Bend je nezvanično počeo sa radom krajem 2009. godine kada je izašao i prvi album Demo of the dead. Početna ideja bila je ukombinovati agresivnost i tematiku horror punka, melodije i ritam rockabilly i doo wap muzike i morbidno-smešno-bolesne tekstove u jednu celinu", navodi bend.

2011. godine bend se pojavljuje na kompilaciji Pandemonium Vol.3 sa pesmom Kapela a zatim je izbacio još dva izdanja od kojih je jedno live album (simboličnog naziva) It's a Live, a drugo split sa beogradskim bendom Drugo lice pod nazivom Slike straha.

Pogledajte ispod video za pesmu Bol grupe Goatmare & The Hellspades:



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.