Popboks - RTS: Gitarijada ne sme da zavisi od nas [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 30.07.2008. 18:23 · 6

RTS: Gitarijada ne sme da zavisi od nas

Povodom saopštenja zeječarskog Doma omladine u kome je RTS optužen da je, zbog odustajanja od uloge medijskog pokrovitelja, odgovoran za svođenje ovogodišnje Gitarijade na jedan dan, urednica Zabavnog programa RTS-a Sandra Šuša je izjavila Tanjugu da "jedna manifestacija kao što je ova ne sme da zavisi od medijskog pokrovitelja".

Povodom saopštenja zeječarskog Doma omladine u kome je RTS optužen da je, zbog odustajanja od uloge medijskog pokrovitelja, odgovoran za svođenje ovogodišnje Gitarijade na jedan dan, urednica Zabavnog programa RTS-a Sandra Šuša je izjavila Tanjugu da "jedna manifestacija kao što je ova ne sme da zavisi od medijskog pokrovitelja".

"Mi smo planirali da pošaljemo reportažna kola i napravimo serijal specijalnih emisija o Gitarijadi, ali imamo još mnogo neemitovanog materijala od prošle godine“, istakla je Šuša.

Ona je dodala da će to zbog predstojećih prenosa Olimpijade biti još veći problem, ali i napomenula da RTS mora da vodi računa i o svom budžetu.

(foto: Aleksandar Zec)



Komentari

  • Gravatar for avaj
    avaj (gost) | 30.07.2008. 18.03.45
    nemoj Gitarijada da nam pukne, samo to ne!
  • Gravatar for Arf
    Arf (gost) | 30.07.2008. 18.36.37
    Gitarijada pukla, RTS samo napustio tonuci brod. Na zalost kapetani broda ce se vec izvuci, za dobrobit neke nove promasene seoske priredbe.
  • Gravatar for al
    al (gost) | 31.07.2008. 10.12.08
    gitarijada i netreba vise da postoji jer vec godinama nije afirmisala ni jedan bend mozda je nekad imala uticaja kada su pobednici bili;Kazna za usi,bjesovi,direktori itd a sad je to btruka za rnr.Sto se tice rts nikad gora tv cak i za vreme slobe su postojale neke muzicke emisije kao sto je pre svega afirmator i kasnije garaza ali sada je BRUKA!
  • Gravatar for D
    D (gost) | 31.07.2008. 10.36.36
    Gitarijada je pukla jos krajem devedesetih, a pojavom EXIT - a ona je zbrisana sa mape. Losa organizacija, uzimanje para, losi uslovi za ucesnike, prazna obecanja...odavno je trebalo promeniti smisao...izbaciti takmicenje i napraviti revijalni festival a ne doci u situaciju da ocenjujete metal bend sa pop bendom itd...a i to ime - Gitarijada...
  • Gravatar for SaleKostolac
    SaleKostolac (gost) | 31.07.2008. 19.30.47
    Koncept afirmacije mladih bendova putem manifestacija tipa "GITARIJADA" je svakako imao smisla sedamdesetih,pa i osamdesetih,setimo se samo Boom festivala...danas je to svakako prevazidjena forma a to ne vide samo Vlada Jet i ekipa oko njega(Hit202 !?)..Danas NE POSTOJI kriticna masa ljudi/fanova koji bi ispratili gnjavazu u Zajecaru,uz to i najcesce namestenu!
  • Gravatar for rnrnrnrnr
    rnrnrnrnr (gost) | 01.08.2008. 10.48.10
    ljudi, nazalost, svi ste u pravu!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.