Popboks - Dva koncerta Dubioza kolektiva u Gun Clubu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 09.12.2010. 17:14 · 2

Dva koncerta Dubioza kolektiva u Gun Clubu

U subotu i nedelju, 25. i 26. decembra, u beogradskom Gun Clubu, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta kojima promovišu svoj novi album, 5 do 12.

U subotu i nedelju, 25. i 26. decembra, u beogradskom Gun Clubu, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta kojima promovišu svoj novi album, 5 do 12.

Dubioza kolektiv postoje od 2003. godine, kada su ga osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović, i sarajevskih Ornamenata, Brano Jakubović i Vedran Mujagić. Kasnije su se sastavu pridružili gitarista Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta i perkusionista Orhan Oha Maslo.

Njihov četvrti studijski album, 5 do 12, snimljen je u Sarajevu u saradnji sa producentom Branom Jakubovićem. Na albumu gostuju frontmen Plavog orkestra Saša Lošić i makedonski bend Superhiks.

Dubioza kolektiv su nastupali na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Holandiji...

Karte mogu da se kupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, u kafeu Šikarica (Skadarska 22), odnosno po ceni od 1.100 dinara na dan koncerta.



Komentari

  • Gravatar for Srle
    Srle (gost) | 09.12.2010. 16.59.19
    Karte ne mogu da se kupe, jer nema karata nego samo spisak.. Nije valjda stampanje karata toliko skupo?
  • Gravatar for alacals
    alacals (gost) | 10.12.2010. 07.27.05
    Karte mogu da se kupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, u kafeu Šikarica (Skadarska 22), odnosno po ceni od 1.100 dinara na dan koncerta. :):):)
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.