Popboks - David Bowie neće uživo promovisti novi album [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 12.01.2013. 16:38 · 2

David Bowie neće uživo promovisti novi album

Fanovi Davida Bowiea čekali su celu deceniju na njegov novi album, a za koncerte će izgleda morati da budu još strpljiviji.

Fanovi Davida Bowiea čekali su celu deceniju na njegov novi album, a za koncerte će izgleda morati da budu još strpljiviji. Britanski muzičar iznenadio je svoje obožavaoce kada je u utorak, bez prethodne najave, posle deset godina objavio novi singl Where Are We Now?.

"On je prilično odlučan da nikada više neće nastupati uživo. Jedan od momaka iz benda ga je tokom snimanja u studiju pitao: 'Čoveče, kako ćemo sve ovo da izvedemo uživo?', a Bowie je odgovorio: 'Nećemo'. Time je sve rekao", izjavio je Tony Visconti, producent novog Bowievog albuma. Posle mnogobrojnih negativnih komentara nezadovoljnih obožavaoca britanskog muzičara, Visconti je odlučio da ublaži svoje reči, napisavši na svom Twitter profilu: "Nikada nisam rekao da Bowie nikada više neće uživo nastupiti. Pitchfork je to izmislio. Neće ići na turneju na kojoj bi promovisao ovaj album - to je sve što sam rekao".

Tony Visconti je objasnio i da su ostale pesme sa novog albuma The Next Day mnogo čvršće od prvog singla.

 



Komentari

  • Gravatar for Mickey
    Mickey (gost) | 14.01.2013. 05.35.19
    Fantazija:Bowie na Exitu 2014 ili 2015
  • Gravatar for Jelena
    Jelena (gost) | 15.01.2013. 02.48.45
    O' Mister Bowie... What I would give to grant you 100 more years on this earth!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.