Popboks - Arctic Monkeys dolaze na INmusic [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 06.02.2013. 11:34 · 1

Arctic Monkeys dolaze na INmusic

Arctic Monkeys će svirati na INmusic festivalu koji će se od 24. do 26. juna održati kod zagrebačkog jezera Jarun

Arctic Monkeys će svirati na INmusic festivalu koji će se od 24. do 26. juna održati kod zagrebačkog jezera Jarun. Pored engleskog benda učešće na INmusic festivalu potvrdili su još i Iggy and the Stooges i NOFX. Arctic Monkeys su 2009. nastupili na Exit festivalu u Novom Sadu.

Cena ulaznica za INmusic festival, koja će biti aktuelna do 15. aprila, iznosi 349 kuna. Kamperska ulaznica košta 150 kuna. Srednjoškolci i studenti imaju mogućnost da do 25. februara kupe kartu sa popustom po ceni od 299 kuna.

 



Komentari

  • Gravatar for Laufer
    Laufer (gost) | 07.02.2013. 08.13.24
    Kad se setim kakvi su bili u NS baš će se usrećiti..
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.