Popboks - Justin Bieber: Anne Frank je bila sjajna devojka, nadam se da bi bila "Biberovac" [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.04.2013. 12:16 · 2

Justin Bieber: Anne Frank je bila sjajna devojka, nadam se da bi bila "Biberovac"

Justin Bieber nastavio je sa gafovima tokom turneje po Evropi, a najnoviji se odnosi na nepristojnu poruku koju je napisao u knjizi utisaka u Muzeju Anne Frank u Amsterdamu.

Kanadski pevač je vikend u Amsterdamu, gde je održao koncert, iskoristio i za obilazak muzeja posvećenoj jednoj od najpoznatijih žrtava nacizma. Bieber se u Kući Anne Frank zadržao oko jedan sat, a u knjizi utisaka je napisao poruku u kojoj je izrazio nadu da bi da je danas živa i ona bila njegov fan.

"Zaista je inspirativno doći ovde. Anne je bila sjajna devojka, nadam se da bi i ona bila Biberovac", napisao je Bieber u knjizi utisaka. Ovo Bieberovo zapažanje objavilo je osoblje muzeja koje je njegov komentar postavilo na Facebook stranici Kuće Anne Frank. BIeberove reči izazvale su ubrzo na istom profilu lavinu komentara u kojima su ga ljudi nazivali "malim idiotom" traživši "izvinjenje i poštovanje prema žrtvama nacizma".

Justin Bieber je i pre dve nedelje bio u centru pažnje evropske javnosti kada je u Evropsku uniju pokušao da prokrijumčari majmuna.



Komentari

  • Gravatar for Elvis Srebrić
    Elvis Srebrić (gost) | 15.04.2013. 17.15.37
    jes' im zabiberio
    • Gravatar for miha
      miha (gost) | 15.04.2013. 19.43.38
      Sad je otkrio Anu Frank to su te godine, lektira
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.