Popboks - MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979) - Poštenjačine u tesnacu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Džuboks · 22.04.2013. 19:30

MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979)

Poštenjačine u tesnacu

Uspeh Dire Straitsa kod nas pokazao je da, kao i u “dobra stara vremena”, poklonike rocka nisu razmazili domaći izdavači ploča. Iako sve do danas u našim prodavnicama nema nijedne njihove ploče, postali su jedna od najpopularnijih grupa ove godine

Branko Vukojević

Nekadašnji lider grupe Dire Straits će 30. aprila održati, drugi solo koncert u Kombank areni (prvi je bio 10. juna 2008. godine). Biće to njegova treća svirka u Beogradu: 1985. Dire Straits su nastupili u hali Pionir (pre toga u Splitu).

Tim povodom iz Džuboks arhive izvlačimo odličan članak Branka Vukojevića iz 1979. godine o Marku Knopfleru i grupi Dire Straits.

MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979)MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979)MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979)MARK KNOPFLER - DIRE STRAITS (1979)



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.

Novo iz rubrike

HUGH CORNWELL - THE STRANGLERS (1981)

Razgovor u crnom

Džuboks

THE BEACH BOYS (1976)

15 godina snova sa plaže

Džuboks

BLACK SABBATH (1981)

Heaven and Hell

Džuboks
Od istog autora