Popboks - Lady Gaga najmoćniji muzičar sveta [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.06.2013. 12:25 · 6

Lady Gaga najmoćniji muzičar sveta

Magazin Forbes objavio je godišnju listu najmoćnijih muzičara u proteklih godinu dana.

Prvo mesto zauzela je američka pevačica Stefani Germanotta, poznatija kao Lady Gaga. Ona je u proteklih godinu dana na Born This Way turneji zaradila 168 miliona dolara, uprkos tome što je imala jednu neplaniranu pauzu zbog povrede kuka. Za Lady Gagy se dodaje i to da ima 38 miliona pratilaca na Twitteru i 58 miliona fanova na Facebooku.

Na drugom mestu Forbseove liste najmoćnijih muzičara našla se Beyonce, za koju se navodi da u proseku zarađuje po dva miliona dolara po nastupu. Zanimljivo je da je Beyonce ispred Lady Gage po Forbseovoj listi najuticajnijih žena sveta, objavljenoj u maju ove godine.

Top pet najmoćnijih muzičara sveta po magazinu Forbes:

  1. Lady Gaga
  2. Beyonce
  3. Madona
  4. Taylor Swift
  5. Jon Bon Jovi



Komentari

  • Gravatar for Štasamtopojo
    Štasamtopojo (gost) | 27.06.2013. 11.27.55
    Zašto ne kad može Obama dobiti Nobelovu nagradu za mir zašto ne bi mogla Lepa Gaga biti najmoćniji muzičar sveta. A i šire.
  • Gravatar for ksenofont
    ksenofont (gost) | 27.06.2013. 16.16.35
    Super je Gaga. Žena je surovi talenat. Trenutno radi na svom ARTPOP albumu i jazz albumu sa Tonije Benetom, a pokušajte da provalite ko je ovaj saksofonista sa njom u spotu iznad, a bacila je u senku i Mik Džegera na nastupu pre koji mesec, a bez premca je kada se uzme porediti sa bilo kojom mlađom zvezom pop muzike sa MTVija!
  • Gravatar for lcfjgzs
    lcfjgzs (gost) | 27.06.2013. 16.24.13
    Ispada da ste na Ušću imali više publike od „Dipeš moda“? - Svaki prosečan građanin zna bar jednu moju pesmu. „Dipeš Mod“ je odavno izumro i na evropskoj sceni, a kamoli u Srbiji. Zašto sve što sa strane dolazi treba da bude bolje od onoga što imamo u Srbiji? Kome, bre, ja više treba da se pravdam i da se dokazujem? Da li drugim javnim ličnostima postavljaju ovakva pitanja? Ja sam drugačija, i j... mi se šta misle o meni.
  • Gravatar for Filip Balos
    Filip Balos (gost) | 28.06.2013. 15.17.25
    GAGA ZASLUZUJE DA BUDE PRVA!!!!!!!!!! paws up:)
  • Gravatar for Dipeš demode
    Dipeš demode (gost) | 28.06.2013. 21.35.38
    mislim da je karleusha ipak pretekla
  • Gravatar for jeah bejbe
    jeah bejbe (gost) | 29.06.2013. 00.32.58
    sestra svetlana objašnjava na ušću. dobro veče srbijo, dobro veče beograde. nadam se da popbox ima zorana jankovića na licu mesta.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.