Popboks - Rim na RTS-u i Popboksu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 20.10.2008. 17:22 · 2

Rim na RTS-u i Popboksu

RTS početkom novembra kreće sa emitovanjem višestruko nagrađivane istorijske drame Rim, nastale u koprodukciji HBO-a i BBC-ja.

Seriju, koja će se prikazivati u udarnom terminu i o kojoj sutra objavljujemo opširniji tekst, potpisuju John Milius, William J. MacDonald i Bruno Heller, koji je napisao većinu epizoda.

RTS početkom novembra kreće sa emitovanjem višestruko nagrađivane istorijske drame Rim, nastale u koprodukciji HBO-a i BBC-ja.

Seriju, koja će se prikazivati u udarnom terminu i o kojoj sutra objavljujemo opširniji tekst (update: objavljeno), potpisuju John Milius, William J. MacDonald i Bruno Heller, koji je napisao većinu epizoda.

Rim prati turbulentan istorijski period transformacije Rimske republike u Rimsko carstvo, promene koja je inicirana sukobom između radikalnih popularesa i konzervativnih optimatesa, ali i propadanjem političkih institucija i preduzimljivošću ambicioznih.

Ovo je jedna od najskupljih TV serija ikada napravljenih - sa budžetom od 100 miliona dolara.



Komentari

  • Gravatar for andrax
    andrax (gost) | 20.10.2008. 23.19.22
    John Milius - meni i vishe nego dovoljno! :))
  • Gravatar for Milos
    Milos (gost) | 28.10.2008. 18.52.25
    dakle Rim, najbolji serijal koji sam u zivotu gledo, Ne Propustite!!!!!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.