Popboks - Rekorderka Sumraka [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 24.11.2008. 16:58 · 1

Rekorderka Sumraka

Vampirska romansa Sumrak (Twilight) Catherine Hardwicke je prve nedelje u američkim bioskopima zaradila rekordnih 70 miliona dolara.

Radi o najboljoj zaradi svih vremena filma koji je režirala žena.

Vampirska romansa Sumrak (Twilight) Catherine Hardwicke je prve nedelje u američkim bioskopima zaradila rekordnih 70 miliona dolara.

Radi o najboljoj zaradi svih vremena filma koji je režirala žena.

Film snimljen po istoimenom bestseleru Stephenie Meyer nije producirao neki od vodećih studija (odbili su ga MTV Films i Fox Atomic), već mlada kompanija Summit.

Holivudski box-office za protekli vikend:

  1. Twilight - 70,6 miliona dolara
  2. Quantum of Solace - 27,4
  3. Bolt - 27
  4. Madagascar 2 - 16
  5. Role Models - 7,2
  6. Changeling - 2,6
  7. High School Musical 3: Senior Year - 2
  8. Zack and Miri Make a Porno - 1,7
  9. The Boy in the Striped Pajamas - 1,67
  10. The Secret Life of Bees - 1,28


Komentari

  • Gravatar for Twilight Srbija
    Twilight Srbija (gost) | 28.11.2008. 09.03.55
    Zarada, koju je ostvario film, nije neko posebno iznenadjenje, obzirom da su sve cetiri knjige iz ovog serijala u vrhu top listi svuda po svetu. Srpski tvajlajteri mogu sve novosti, vezane za knjige iz Sumrak sage i film Sumrak, saznati na prvom srpskom Twilight forumu (www.twilightsrbija.forumotion.com), a premijera filma kod nas se ocekuje pocetkom iduce godine, prema najavama od distributerske kuce Tuck.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.