Popboks - Yo!aquin Phoenix [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.02.2009. 11:10 · 3

Yo!aquin Phoenix

Joaquin Phoenix je potvrdio da namerava da napusti glumu i postane reper.

Priča o Phoenixovoj promeni posla proširila se nakon pojavljivanja snimka na kom on repuje u jednom klubu u Las Vegasu, i na kraju nastupa pada sa bine.

Joaquin Phoenix je potvrdio da namerava da napusti glumu i postane reper.

Priča o Phoenixovoj promeni posla proširila se nakon pojavljivanja snimka na kom on repuje u jednom klubu u Las Vegasu, i na kraju nastupa pada sa bine.

"Hoće li to biti blesavo? Hoće li moja muzička karijera biti smešna? Da, to jeste moguće, ali to svakako nije moja namera“, rekao je Phoenix u intervjuu AP-u.

On kaže da je dugogodišnji fan hip-hopa (naročito Public Enemyja i Ice Cubea), a njegov prijatelj i zet Casey Affleck, koji pravi dokumentarac o njegovom prelasku na muziku, tvrdi da su Joaquinove namere potpuno ozbiljne.

Phoenix napominje da mu je žao što je njegova nova orijentacija došla do šire javnosti preko snimka na kom se ništa ne čuje, a vidi se kako pada s bine, ali je, kaže, siguran da bi ga mnogi ismevali i da je sve prošlo kako treba.

"Mnogi su mi prišli i rekli da poštuju to što radim, što sam se tako izložio i što guram svoju priču; pravi hoperi znaju da je ovo težak posao i da će moj prelaz biti težak, a ljudi će stajati u redu samo da bi mi se smejali“, kaže Phoenix.



Komentari

  • Gravatar for brka
    brka (gost) | 04.02.2009. 10.31.34
    prvo skoči pa reci (hip)hop
  • Gravatar for Boldrik
    Boldrik (gost) | 04.02.2009. 11.25.10
    Baš je pravi nigZa!
  • Gravatar for igipop
    igipop (gost) | 04.02.2009. 14.45.31
    Ma zezaju se ljudi, moze im se. Bas je to lepo.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.