Popboks - Nove boje Exita [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 11.03.2009. 18:23 · 5

Nove boje Exita

Exit je predstavio novi sajt www.exitmusic.tv, na kom će biti dostupna besplatna muzika domaćih bendova, kao i snimci koncerata sa prethodnih izdanja festivala.

Sa novog Exitovog sajta može se preuzeti novo izdanje Obojenog programa sa četiri omota i dva naslova - Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom.

Exit je predstavio novi sajt www.exitmusic.tv, na kom će biti dostupna besplatna muzika domaćih bendova, kao i snimci koncerata sa prethodnih izdanja festivala.

Sa novog Exitovog sajta može se preuzeti novo izdanje Obojenog programa sa četiri omota i dva naslova - Kosmos u tvom srcu/Igračke se voze levom rukom.

"Ovim sajtom želimo da mladim bendovima ponudimo medij preko kog će moći da predstave svoju muziku", rekli su predstavnici Exita na konferenciji za novinare u Movie Baru.

"Sva muzika na sajtu biće besplatna, jer mi smatramo da je slobodan i besplatan sadržaj danas jedini mogući sadržaj."

Na sajtu će svake sedmice biti postavljen snimak nekog koncerta iz bogate video kolekcije festivala.

Na kraju promocije, Obojeni program je izveo nekoliko pesama, zaključno sa obradom pesme Boya Ja hoću te.Komentari

 • Gravatar for mali pera
  mali pera (gost) | 11.03.2009. 17.42.51
  Dobro je sto je OP fajl samo 1Gb!
 • Gravatar for Goran
  Goran (gost) | 11.03.2009. 20.04.52
  Sajt je bez veze, sto se izgleda tice... Tacno se vidi da je bilo 10 podizvidjaca.
 • Gravatar for susjed od malog pere
  susjed od malog pere (gost) | 12.03.2009. 00.47.11
  Vidi stvarno - OP težak "samo" 0,97GB. Ljudi, aj komprimirajte to pa ponovo okačite. I još nešto - mrzim stranice koje mi odmah po otvaranju rade bilo šta bez moje dozvole - pjevaju, pričaju, ....hoću reći - promijenite stvar da se onaj video ne pokreće automatski, pobogu. Uplaši me žena - ko mi sad priča u stanu, haha...
 • Gravatar for bas lepo
  bas lepo (gost) | 12.03.2009. 07.28.59
  "Sva muzika na sajtu biće besplatna, jer mi smatramo da je slobodan i besplatan sadržaj danas jedini mogući sadržaj." Prilicno licemerno, obzirom na novac koji oni zarađuju iz cele priče. Naravno da festival ne treba, niti može da bude besplatan, ali nametati taj princip drugima (muzičarima) je bezobrazno.
 • Gravatar for rajko, exit
  rajko, exit (gost) | 12.03.2009. 08.57.32
  fajl je veliki da bi ljudi dobili maksimalni kvalitet zvuka. Nije bilo 10 podizvodjaca vec samo jedan izvodjac.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.