Popboks - Fit ipak ponovo u Beogradu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.04.2009. 14:46 · 1

Fit ipak ponovo u Beogradu

Riječka grupa Fit će 25. aprila održati koncert u Domu omladine, što će biti njihov prvi nastup u Beogradu nakon gotovo 20 godina.

Bend će tom prilikom promovisati nedavno objavljeno povratničko izdanje - koncertni album Live Uz Rijeku.

Riječka grupa Fit će 25. aprila održati koncert u Domu omladine, što će biti njihov prvi nastup u Beogradu nakon gotovo 20 godina.

Bend će tom prilikom promovisati nedavno objavljeno povratničko izdanje - koncertni album Live Uz Rijeku (Dallas Records).

Trenutnu postavu čine originalni Fitovci pevač Davor Lukas, gitarista Zorko Opačić i basista Miro Tešević, sa novim bubnjarem Alenom Tibljašem.

"Dolazimo da se osjeti već zaboravljena energija kako se sviralo osamdesetih, a to znači žestoko, ali još uvek pjevno, s početkom i krajem", kaže Lukas za sajt Long Playa, organizatora koncerta. 

"Očekujemo na koncertu dosta naših starih beogradskih prijatelja, ali i neke nove klince."

Fit je svoja dva albuma izdao u Beogradu, za PGP: 1988. Uz Rijeku - koji je producirao Milan Mladenović, i 1989. Daj mi ruku.

Njihove najpoznatije pesme su Mačka i Zaboravit ću sve, koju je na kompilaciji Korak napred, dva koraka nazad (1999) obradila grupa Popcycle.

Fit je trebalo da nastupi u Beogradu još 6. decembra, ali je zbog kadrovskih promena na čelu SKC-a koncert otkazan.

Organizatori će cenu karte saopštiti naknadno.

Početak je najavljen za 21 h.



Komentari

  • Gravatar for hahah
    hahah (gost) | 05.04.2009. 01.15.50
    zaboravit ću sveee, svee što bilo jeee, kao da te nikad nisma volio, parara pararaa paarararaaa :))) aj brate svirajte da se vidi šta je exyu rock
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.