Popboks - Sve što vidim je prvi put na netu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 27.02.2010. 10:38 · 3

Sve što vidim je prvi put na netu

Od ponedeljka, 1. marta, prvi album benda Repetitor Sve što vidim je prvi put biće dostupan za besplatan download na sajtu Exitmusic.tv.

 

Od ponedeljka, 1. marta, prvi album benda Repetitor Sve što vidim je prvi put biće dostupan za besplatan download na sajtu Exitmusic.tv.

Debi album Repetitora objavljen je u oktobru 2008. godine kao treće izdanje u ediciji Nova srpska scena koju je osnovala Digimedia. Album je objavila izdavačka kuća Odličan hrčak.

Sve što vidim je prvi put je četvrti naslov koji će se pojaviti u okviru Exit online etikete, ranije su objavljeni albumi Obojenog Programa, E-Playa i Marka Nastića.

 



Komentari

  • Gravatar for JOHNNY
    JOHNNY (gost) | 27.02.2010. 10.03.35
    MA SVE DAJTE ZA DZABE I ONAKO NISTA NE MOZE DA SE PRODA!!!
  • Gravatar for Рале
    Рале (gost) | 27.02.2010. 13.06.27
    Свака част!
  • Gravatar for amomiman
    amomiman (gost) | 27.02.2010. 17.13.01
    super su uzivo!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.