Popboks - Nastavak manifestacije Bigz na Povetarcu [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 15.03.2011. 11:09

Nastavak manifestacije Bigz na Povetarcu

U petak, 18. marta, nastaviće se serijal koncerata Bigz na Povetarcu, a tom prilikom nastupiće bendovi Schtrebers, Vox populi, System Error, Bolesna štenad i Cannot.
 

U petak, 18. marta, nastaviće se serijal koncerata Bigz na Povetarcu, a tom prilikom nastupiće bendovi Schtrebers, Vox populi, System Error, Bolesna štenad i Cannot.
 

"Prosle godine u ovo vreme organizovana je manifestacija pod nazivom Bigz na Povetarcu. Obzirom na veliko interesovanje, kako učesnika tako i posetilaca, logično je bilo da nastavak te priče usledi ove godine pod nazivom Bigz na Povetarcu 2. Kako je zgrada BIGZ-a steciste oko 90% beogradskih underground bendova i izvođača, a klub Povetarac u poslednjih 6 godina najupečatljiviji reprezent iste klubske scene, nije čudo sto je do ove saradnje spontano doslo, a sada se vec pretvara u tradicionalnu manifestaciju koja poprima festivalski okvir.  Ove godine učešće će uzeti oko 20 bendova i žanrovski podeljenih u pet tematskih večeri ( iz petka u petak )", navodi se u saopštenju koje smo dobili.

Održani koncerti:

  • 25. februar: Prekid filma, Marko Aleksandar Gajić i Long noses
  • 4. mart: Teški zulum, Danas svi znaju da igraju fudbal, M.A.X. i R-point
  • 11. mart: Figlio di puttana, Freaky faight for freedom i White city massive
     

Predstojeći koncerti:


Cena ulaznice, koje se mogu kupiti u samom klubu Povetarac, je 200 dinara po večeri.



Komentari

Trenutno nema komentara.

Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.