Popboks - Istra - novi singl Eve Braun [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 23.05.2011. 13:50 · 1

Istra - novi singl Eve Braun

Singl bečejskog sastava Eva Braun - Istra, objavljen je danas na Exit etiketi i može se preuzeti na sajtu Exitmusic.tv.

Singl bečejskog sastava Eva Braun - Istra, objavljen je danas na Exit etiketi i može se preuzeti na sajtu Exitmusic.tv.

Singl najavljuje povratnički album Eve Braun Playback, koji će se, posle desetogodišnje pauze benda, 1. juna pojaviti u izdanju kuće Odličan hrčak, kao i na sajtu Exitmusic.tv, gde će biti dostupan za besplatno preuzimanje.  Dugoočekivani album Eve Braun izlazi u obliku dvostrukog albuma, sa dvadeset pesama i skoro osamdeset minuta muzike.

Po rečima Tome Grujića, “Playback je proizvod druge mladosti ovog dvadesetogodišnjeg sastava. Ako bukvalno shvatimo naslov i poigramo se njime, ovaj album na neki način predstavlja iznova odsvirano i kompilirano sve ono što je Evu Braun oduvek činilo tako dragocenom na ovdašnjoj sceni – besprekorne melodije, inteligentne aranžmane, perfektno sklopljene pesme i poneko zrnce ekscentričnosti i patetike u podjednakoj razmeri.”

Prvi singl sa novog albuma U izgnanstvu objavljen je za B92 u junu 2010. godine. U februaru 2011. sastav je izdao drugi singl sa albuma Playback, pod imenom Okreni moj broj, za koji je snimljen spot. Spot za treći singl sa predstojećeg i dugoočekivanog albuma biće premijerno prikazan večeras na MTV-ju. 



Komentari

  • Gravatar for Klerokomunista
    Klerokomunista (gost) | 23.05.2011. 16.26.00
    Najboljo pop bendot vo Srblje.
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.