Popboks - Smak u Kombank areni [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 04.10.2012. 14:48 · 1

Smak u Kombank areni

Grupa Smak održaće koncert 29. decembra u beogradskoj Kombank areni, a kako se navodi na sajtu dvorane bend će nastupiti u slavnoj postavi iz '70-ih u kojoj su bili Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi) i Zoran Milanović (bas), dok su u toku razgovori o tome ko će svirati klavijature.

Grupa Smak održaće koncert 29. decembra u beogradskoj Kombank areni, a kako se navodi na sajtu dvorane bend će nastupiti u slavnoj postavi iz '70-ih u kojoj su bili Radomir Mihajlović Točak (gitara), Boris Aranđelović (vokal), Slobodan Stojanović Kepa (bubnjevi) i Zoran Milanović (bas), dok su u toku razgovori o tome ko će svirati klavijature. Postoji mogućnost da gostuju muzičari koji su prošli kroz kasnije faze Smaka. 

Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka po sledećim cenama: 1.500 dinara (parter), 2.200 dinara (nivo 200 prve kategorije), 1.800 dinara (nivo 200 druge kategorije) i 1.200 dinara (nivo 400).

Organizatori, agencija Music Star Production, su najavili da će Smak svirati najveće hitove i "ostale pesme koje su od ove grupe napravile mit, kao i da će produkcija, kako i dolikuje, biti vrhunska". 



Komentari

  • Gravatar for 7816
    7816 (gost) | 04.10.2012. 19.54.32
    HOĆEMO ŽELJKA! HOĆEMO ŽELJKA! HOĆEMO ŽELJKA!
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.