Popboks - Koncert Eve Braun povodom 20 godina od Prisluškivanja [s2]
Gledate arhiviranu verziju Popboksa
Popboks - web magazin za popularnu kulturu

Vesti · 05.10.2012. 17:44 · 2

Koncert Eve Braun povodom 20 godina od Prisluškivanja

Grupa Eva Braun obeležiće 20 godina od izlaska prvog albuma Prisluškivanja koncertom 15. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Grupa Eva Braun obeležiće 20 godina od izlaska prvog albuma Prisluškivanja koncertom 15. decembra u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

Oni će na koncertu odsvirati svih 14 pesama sa debi albuma koji je objavljen na današnji dan pre dve decenije, 5. oktobra 1992. godine.

"Želimo da tim koncertom obeležimo 20 godina od izlaska prvog albuma, što se u neku ruku može smatrati i početkom karijere Eve Braun. Odsviraćemo ceo album, u cugu, bukvalno od prve do poslednje pesme, tačno redosledom kako idu, što nikada ranije nismo radili. Znam da mnogi ljudi vole taj album. Na kraju krajeva, Prisluškivanja su nas dovela tu gde smo sada", rekao je Goran Vasović, pevač i gitarista benda.

Eva Braun će nastupiti u sastavu Goran Vasović (gitara i vokal), Petar Dolinka (gitara i vokal), Milan Glavaški (gitara i vokal), Zvonko Stojkov (gitara), Goran Obradović (bas) i Ljubomir Rajić (bubnjevi).

U drugom delu koncerta bend će prema rečima Vasovića "svirati standardni repertoar, standardne hitove Eve Braun", sa svih ranijih albuma uključujući i aktuelni prošlogodišnji Playback. 

Cena ulaznice za koncert biće 800 dinara u pretprodaji i uskoro će se moći naći na blagajni Doma omladine Beograda i preko mreže Eventim. Na dan koncerta koštaće 1.000 dinara. 



Komentari

  • Gravatar for aHoj
    aHoj (gost) | 06.10.2012. 17.43.06
    Vaske imitira Metaliku. Metalika je Vasketov najbolji drug :D
  • Gravatar for Новосађанин
    Новосађанин (gost) | 06.10.2012. 18.46.43
    А у поводу рођендана басисте (41- ог , рецимо) концерт у арени , рецимо
Morate biti prijavljeni da biste komentarisali tekstove.

NAPOMENA:

Komentari ne odražavaju stav redakcije Popboksa već je ono što je u njima napisano isključivo stav autora komentara.

Da bi vaš komentar bio objavljen potrebno je da bude vezan za sadržinu teksta, odnosno da predstavlja mišljenje o objavljenom tekstu.

Nećemo objavljivati uvredljive, nepristojne i netolerantne komentare, kao ni one čijim bi se objavljivanjem prekršio Zakon o javnom informisanju.

Ukoliko nam u komentaru ukažete na činjeničnu, gramatičku, slovnu, tehničku i sl. grešku, bićemo vam zahvalni i prosledićemo informaciju odgovornima u redakciji, ali taj komentar nećemo objaviti.

Komentare koji se tiču uređivačke politike nećemo objavljivati, sve predloge (i zamerke, pohvale...) koje imate možete nam poslati e-mailom.